Extra Care behandeling

De Extra Care behandeling zorgt voor een gezonde, sterke, zachte en glanzende vacht. Ook helpt deze behandeling bij het herstellen van droge en beschadigde vachten. Deze behandeling is geschikt voor alle (half)lange en dubbele vachten.

Hoe werkt het?
Na het wassen met onze luxe shampoo en vacht elixer wordt het vachtmasker in gemasseerd. Vervolgens wordt uw hond in een heerlijk warmtedeken gewikkeld terwijl het vachtmasker kan inwerken. Na dit relaxmomentje wordt het vachtmasker weer uitgespoeld. Het resultaat; een heerlijk zachte en glanzende vacht! Daarna wordt uw hond geföhnd, geborsteld en gekamd en helemaal in model geknipt. Ook worden de ogen en oren gereinigd en de nagels geknipt.

De werking van het vachtmasker
Het vachtmasker zorgt voor een gezonde, sterke vacht. Het bevat amandel extract dat zorgt voor zachtheid en glans. Ook is het vachtmasker ideaal voor honden die last hebben van een droge huid en vacht.

De werking van de voedende vacht elixir
Deze elixir wordt toegevoegd aan de shampoo tijdens het wassen en heeft een voedende en verzorgende werking. Het hydrateert en herstelt de huid en droge en beschadigde vachten. Ook helpt het om het verharen te verminderen. Deze elixer is speciaal samengesteld voor gezond, sterk en dik haar. 

Pomeranian trimmen