Uw hond trimmen

Voor bijna iedere hond is een regelmatig bezoek aan de trimsalon aan te raden. Er zijn veel honden met (half)langhaar en dikke ondervachten. Het is logisch dat deze vachten meer onderhoud nodig hebben dan kortharige vachten. Als een vacht niet goed onderhouden wordt ontstaan er klitten of vilt, maar ook huidklachten en jeuk kunnen hierdoor veroorzaakt worden. Ondanks dat kortharige vachten makkelijker te onderhouden zijn zien we deze honden ook terug in de trimsalon. Want ook deze vachten kunnen enorm verharen en hebben baat bij een goede huid- en vachtverzorging.

Trimmen is het scheren, knippen, uitdunnen, plukken, ontwollen, wassen, borstelen en kammen van uw hond. Welke behandeling uw hond krijgt is afhankelijk van de soort vacht die uw hond heeft. Bij elke trimbehandeling worden ook de nagels geknipt.

Omdat er zoveel verschillende vachtsoorten zijn vertel ik u graag persoonlijk welke vachtverzorging voor uw hond het beste is.

Mijn specialisaties
In mijn salon maak ik gebruik van een ozon spa bad en een uitgebreide natuurlijke productlijn. Ik heb me verdiept in de beste verzorgingsproducten om een mooie, gezonde huid en vacht te creëren. Ik trim kleine en middenslag honden en mijn favoriete rassen zijn de Dwergkees/Pomeranian en de Border Collie. 

Meer uitgebreide informatie over de verschillende soorten behandelingen vindt u hieronder.

Behandelingen honden Contact