Over mij

Mijn naam is Chantal Ros. Ik ben gediplomeerd hondentrimster en eigenaresse van een VVTN erkende, bij de KvK aangesloten trimsalon.

Ik heb altijd al een grote passie voor dieren gehad en daarom ben ik in 2010 de opleiding voor hondentrimster gaan volgen. Ik heb stage mogen lopen bij Trimsalon Petra van Hese en daarna heb ik nog een jaar gewerkt in Balou’s Trimshop. In beide salons heb ik veel ervaring opgedaan en altijd met veel plezier gewerkt. Omdat het werk als hondentrimster me zo goed beviel heb ik op 2 januari 2013 mijn eigen trimsalon geopend in Hansweert.

In 2016 heb ik de cursus katten trimmen gevolgd en in 2018 en 2019 heb ik praktijkervaring opgedaan bij Kattentrimsalon Kroelkop. Sinds februari 2019 zijn ook katten welkom in de trimsalon. Ik heb een speciale “kattendag” zodat er geen honden aanwezig zijn in de trimsalon als u uw kat brengt.

Mijn eigen dieren

Thuis ben ik opgegroeid met honden en konijnen. We hebben altijd Border Collies gehad, vandaar mijn zwak voor dit mooie ras! Kaya is de hond van mijn ouders en mijn “oppashond”. Verder heb ik thuis een kat en twee konijnen. Omdat ik ook veel kennis van konijnen heb, zijn deze ook altijd welkom bij mij in de trimsalon.